Uw specialist

Beter leren kennen?

vloerenbedrijf amsterdam

Meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten vloeren

Sinds 2003 hebben we onze diensten en specialisaties stukje bij beetje uitgebreid tot een volwaardig vloerenbedrijf.

Begonnen als vloerenlegger voor zwevend parketvloeren, bamboevloeren en laminaat. Zijn we doorgegroeid naar vast verlijmde houten vloeren, tegelwerk en PVC vloeren. Hierbij zijn verschillende voorbereidingen van belang, zoals het plaatsen van mozaïek ondervloeren en het egaliseren van cememt dekvloeren en anhydriet dekvloeren.

Tevens nam in de crisistijd  de vraag naar het schuren en renoveren van houten vloeren toe. Ook hierin hebben wij ons verder bekwaamd en werken we met de beste machines en eventueel stofvrij, indien gewenst.

Naast de vloeren is de populariteit van traprenovatie toegenomen en ook in deze tak van sport hebben we onze sporen verdiend. Met materialen als hout, laminaat en PVC kunnen we uw verouderde trap weer tot een prachtige trap omtoveren.

Uiteindelijk hebben we ons bedrijf ontwikkeld en bekwaamd in het visgraat en hongaarse punt vloeren. Zowel traditioneel gelegd als multiplank ook geschikt voor op vloerverwarming.

In de loop der jaren is onze productkennis dusdanig uitgebreid dat we u graag adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Door goede relaties op te bouwen met nationale en internationale leveranciers hebben we een mooi en breed assortiment met kwaliteitsproducten opgebouwd. Wij helpen u dus graag verder met het kiezen van uw droomvloer!

Wij adviseren u graag als het gaat om legmethodes, soorten ondervloer of lijmen.

Dus mail of bel!